Egyéb kategória bejegyzései

7. Safety Excellence Award – a BorgWarnernél

Óriási sikert ünnepelt újfent a BorgWarner Oroszlány Kft. Turbo üzletága 2018. szeptember 5-én, miután újabb egymillió munkaórát teljesítettek balesetmentesen, ezzel pedig elérték a hétmillió jelentésköteles baleset nélküli munkaórát – megszakítás nélkül -, amely egyedülálló a cég történetében!

BorgWarner - 7. SEA (cégvezetők)

BorgWarner – 7. SEA (cégvezetők)

Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Csilletoló verseny – ipari parki csapatokkal is…

A bányásznapi rendezvénysorozat keretében szervezett, 6. alkalommal megrendezett csilletoló versenyre 21 csapat nevezett, amelyen több, mint ezer érdeklődő buzdította az együtteseket. Az eseményen az M1 televízió is készített felvételeket. Idén is indultak az ipari parkban működő cégeket képviselő formációk, köztük a Wescast Hungary Autóipari Zrt., illetve a BorgWarner Oroszlány Kft. részéről.

Csilletoló verseny

Csilletoló verseny

Csilletoló verseny

Csilletoló verseny

Az esemény képei ITT tekinthetők meg!

Újra Oroszlány Rallye

Idén Kubovics István és Gerendás Ádám nyerte a Penta-A-HÍD Bányásznapi Oroszlány Rallye-t LADA 2107-es autójukkal. Az augusztus 18-19-i versenyen közel 80 nevező vett részt, amelynek ünnepélyes szombati rajtceremóniáján nagy számú látogató volt jelen. A verseny vasárnap, a Pusztavámra vezető egykori bányaüzemi úton zajlott. A győztesek Oroszlány Város Vándorkupáját vihették haza, amelynek elemeit az Oroszlányi Tudományos és Technológiai Park cégei ajánlottak fel.

Oroszlány Rally - 2018

Oroszlány Rally – 2018

Oroszlány Rally - 2018

Oroszlány Rally – 2018

Oroszlány Rally - 2018 Kupa

Oroszlány Rally – 2018 Kupa

Végre tudják használni a kipufogógáz hőjében rejlő energiát

(Szerző: autopro.hu/Sz.K. – 2018.08.20. 06:00)

A BorgWarner hibrid elektromos és plug-in hibrid elektromos járművekhez (HEV, PHEV) fejlesztett kipufogó hővisszanyerő rendszere (EHRS) idén gyártásba kerül egy észak-amerikai autógyártó üzemeiben. A kipufogógáz hőjét használják fel, melyet eddig a kipufogórendszeren keresztül hagytak kárba veszni.

Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Újabb stratégiai együttműködés – csatlakozott a BorgWarner is

A BorgWarner csoport oroszlányi vállalatai, a BorgWarner Oroszlány Kft. és a BorgWarner Hungary Kft. stratégiai együttműködési megállapodásra lépnek a Magyar Kormánnyal, amely a Kormány 1375/2018. (VIII. 13.) Korm. határozatában olvasható. Az Oroszlányi Tudományos és Technológiai Park egy másik nagyvállalatát, a Wescast Hungary Autóipari Zrt.-t magáénak tudó Bohong-csoport 2017-ben kötött stratégiai megállapodást a Magyar Kormánnyal.

BorgWarner