BorgWarner Oroszlány Kft. Emissions & Thermal Systems

A BorgWarner Inc. (NYSE: BWA) vezető gyártója a fejlett technológiát képviselő alkatrészeknek és erőátviteli egységeknek világszerte. A vállalatcsoport 74 helyszínen, 19 országban működtet gyártó, illetve technikai létesítményeket. A cégcsoport innovatív erőátviteli megoldásokat kínál az üzemanyag gazdaságosság, a csökkentett károsanyag-kibocsátás és a teljesítmény növelése érdekében.

A BorgWarner cégcsoport két fő csoportban tevékenykedik: A Motor rendszer elemek csoport emisszió szabályozó rendszereket, vezérmű-láncokat, olajpumpákat, hűtő rendszereket és turbófeltöltőket gyárt és fejleszt. Az Erőátviteli rendszerek csoport erőátviteli rendszereket, akkumulátor szelepeket, nyomatékelosztó és irányító rendszereket és összkerék meghajtásos (AWD) megoldásokat fejleszt és gyárt.

A BorgWarner csoporthoz tartozó újabb 15 ezer négyzetméteres gyáregységet építettek, amelyhez 10 ezer négyzetméter logisztikai- és kiszolgáló létesítmény is tartozik. A létesítmény átadására 2015 októberében került sor. Az új gyáregységben többek között kipufogógáz visszavezető (EGR) csöveket, szelepeket és hűtőket, valamint termosztátokat állítanak elő.

Az új gyáregységben kipufogógáz visszavezető (EGR) csöveket, szelepeket és hűtőket, valamint termosztátokat állítanak elő.

BorgWarner Oroszlány Kft. Emissions & Thermal Systems elérhetősége

Cím: 2840 Oroszlány – Táncsics Mihály út 111.
Telefon: +36 (34) 562-300
Honlap: http://www.borgwarner.com

BorgWarner Emissions Kft.

Csarnokfotók

BorgWarner Oroszlány Kft. Emissions Systems BorgWarner Oroszlány Kft. Emissions Systems BorgWarner Oroszlány Kft. Emissions Systems BorgWarner Oroszlány Kft. Emissions Systems

Termékfotók

BorgWarner Oroszlány Kft. Emission System - termékfotók