BorgWarner Oroszlány Kft. Turbo Systems

A BorgWarner Inc. (NYSE: BWA) vezető gyártója a fejlett technológiát képviselő alkatrészeknek és erőátviteli egységeknek világszerte. A vállalatcsoport 74 helyszínen, 19 országban működtet gyártó, illetve technikai létesítményeket. A cégcsoport innovatív erőátviteli megoldásokat kínál az üzemanyag gazdaságosság, a csökkentett károsanyag-kibocsátás és a teljesítmény növelése érdekében.

A BorgWarner cégcsoport két fő csoportban tevékenykedik: A Motor rendszer elemek csoport emisszió szabályozó rendszereket, vezérmű-láncokat, olajpumpákat, hűtő rendszereket és turbófeltöltőket gyárt és fejleszt. Az Erőátviteli rendszerek csoport erőátviteli rendszereket, akkumulátor szelepeket, nyomatékelosztó és irányító rendszereket és összkerék meghajtásos (AWD) megoldásokat fejleszt és gyárt.

Az előbbi csoporthoz tartozó, BorgWarner Oroszlány Kft. turbófeltöltő gyárának építése az Oroszlányi Ipari Parkban 2001-ben kezdődött meg és ugyanazon év augusztusában elkészült a legelső turbófeltöltő, azóta a gyár folyamatosan bővül. Mára Oroszlányban található a BorgWarner turbófeltöltő gyártó üzletágának második legnagyobb gyára. A Kft. minden jelentős európai autógyártó cégnek szállít turbófeltöltőket.

A BorgWarner termékek növelik a motor teljesítményét, csökkentik az üzemanyag felhasználást és a károsanyag-kibocsátást.

BorgWarner Oroszlány Kft. elérhetősége

Cím: 2840 Oroszlány – Táncsics Mihály út 111.
Telefon: +36 (34) 562-300
Honlap: http://www.borgwarner.com

BorgWarner Oroszlány Kft.

Csarnokfotók

BorgWarner Kft. - csarnokfotók BorgWarner Kft. - csarnokfotók BorgWarner Kft. - csarnokfotók

Termékfotók

BorgWarner Kft. - termékfotók BorgWarner Kft. - termékfotók BorgWarner Kft. - termékfotók