BorgWarner Hungary Kft.

A BorgWarner Inc. (NYSE: BWA) vezető gyártója a fejlett technológiát képviselő alkatrészeknek és erőátviteli egységeknek világszerte. A vállalatcsoport 74 helyszínen, 19 országban működtet gyártó, illetve technikai létesítményeket. A cégcsoport innovatív erőátviteli megoldásokat kínál az üzemanyag gazdaságosság, a csökkentett károsanyag-kibocsátás és a teljesítmény növelése érdekében.

A BorgWarner cégcsoport két fő csoportban tevékenykedik: A Motor rendszer elemek csoport emisszió szabályozó rendszereket, vezérmű-láncokat, olajpumpákat, hűtő rendszereket és turbófeltöltőket gyárt és fejleszt. Az Erőátviteli rendszerek csoport erőátviteli rendszereket, akkumulátor szelepeket, nyomatékelosztó és irányító rendszereket és összkerék meghajtásos (AWD) megoldásokat fejleszt és gyárt.

A BorgWarner TorqTransfer Systems a nyomatékelosztó- és irányító rendszerek világviszonylatban vezető fejlesztője és gyártója, amely teljes terméksorozatokat kínál az elsőkerék hajtáson (FWD) és hátsókerék hajtáson (RWD) alapuló AWD, valamint a tisztán elektromos és hibrid alkalmazások terén. A TorqTransfer Systems technológiái javítják a stabilitást, a biztonságot, valamint a vezetési kényelmet.

Az oroszlányi négyezer négyzetméteres gyárat a Jászberényhez közeli Szentlőrinckátáről telepítettek át 2014-ben.

Főként a Jaguár Land Rover autói számára készítenek összkerékhajtáshoz szükséges hajtó- és osztóműveket, de a vevők között van a Volvo és a Volkswagen is.

BorgWarner Hungary Kft. elérhetősége

Cím: 2840 Oroszlány – Táncsics Mihály út 111.
Telefon: +36 (34) 562-500
Honlap: http://www.borgwarner.com

BorgWarner TTS Kft.

Csarnokfotók

Borgwarner TTS Kft. - csarnokfotók Borgwarner TTS Kft. - csarnokfotók Borgwarner TTS Kft. - csarnokfotók Borgwarner TTS Kft. - csarnokfotók

Termékfotók

Borgwarner TTS Kft. - termékfotók Borgwarner TTS Kft. - termékfotók Borgwarner TTS Kft. - termékfotók