Ipari park

Üdvözöljük az Oroszlányi Ipari Parkban!

Az Oroszlányi Ipari Park közel két évtizede, az “Ipari Park” cím megszerzése (1997) óta kínál jó adottságokkal rendelkező, jól megközelíthető területeket nagybefektetők, valamint kis- és közepes vállalkozások számára egyaránt. Az Ipari Park az ellátás magas szintű biztonsága érdekében jól kiépített infrastruktúrát biztosít az itt működő cégeknek, és kitűnő fejlesztési lehetőségeket kínál a jövőbeni betelepülőknek.

A működéshez szükséges infrastruktúrával ellátott és több irányú megközelítési lehetőségű Ipari Park a város déli részén helyezkedik el. Ipari célokra hasznosítható zöld- és barnamezős területeink színvonalas, modern környezetet és egyben terjeszkedési lehetőséget is biztosítanak a fejlesztés mellett döntő cégeknek vagy a kezdő vállalkozásoknak.

A stratégiai elhelyezkedésen és a korszerű infrastruktúrán túl a vállalkozások igényeire alapozott szolgáltatásokat kínálunk, amelyek biztos hátteret nyújtanak a befektetni kívánó cégek stabil működéséhez és elképzeléseik megvalósításához.

Városunk az utóbbi években nagy változásokon, látványos gazdasági fejlődésen és szerkezetváltáson ment keresztül, amely révén Komárom-Esztergom megye egyik, dinamikusan fejlődő központjává vált.

Kiemelt célunk, hogy elősegítsük a partneri, beszállítói kapcsolatok, kölcsönösen előnyös együttműködések létrejöttét az itt működő multinacionális és helyi vállalkozások között. Egy olyan üzleti közösség kialakításán dolgozunk, amely az Ipari Park szolgáltatásaival együtt a stabil működés biztonságát és az üzleti fejlődés lehetőségét kínálja a cégeknek.

Lazók Zoltán
polgármester
Oroszlány Város Önkormányzata
Dudás Kinga
ügyvezető
Varikont Kft.